Nancy en Henri heten u van harte welkom

BESTE KLANTEN,

helaas moeten wij weer de deuren sluiten wegens de stijgende CORONA cijfers. We danken jullie uit de grond van ons hart voor jullie massale opkomst gedurende de maanden dat we open waren. We hopen dat we jullie zo snel mogelijk terug mogen verwelkomen. Hou het veilig ❤️.
Henri en Nancy


Welkom op onze website van

Eet – en koffiehuis DUINENHOF

Sinds juli 2014 baten wij eet- en koffiehuis Duinenhof uit gelegen in de Vosseslag 118 te Klemskerke deelgemeente van De Haan ; op wandelafstand van het strand.

Iedereen is van harte welkom zowel voor een drankje als voor een lekkere huisbereide maaltijd. Blader gerust eens door onze kaart en we weten zeker dat we voor elk wat wils hebben. Zodra het weer het toelaat kunnen de kinderen zich van harte uitleven in de tuin met de talrijke speeltuigen en springkasteel. Ook jullie geliefde viervoeter(s) zijn bij ons van harte welkom

Tot ziens

Nancy en Henri

Kindvriendelijke speeltuin 

4 gedachten over “Nancy en Henri heten u van harte welkom

 1. de zaak die vosseslag op de kaart heeft gezet, toffe mensen ,met een kwaliteits keuken.Een vriendelijke bediening,zeker een bezoekje waard.
  antwerpen likes it.

  vicky & eddy

 2. Steeds een bezoekje waard om veel redenen. Geen commerciele bedoening, wel vriendelijk. Lekker eten, geen zeer uitgebreide kaart, maar dat hoeft ook niet. Mooie tuin en veranda. Zeer gezellig interieur. Afrodita, de geredde Spaanse Galgo is een echte magneet voor ons. Mensen die dergelijke daad stellen zijn gewoon goed in alles en nog wat. We gaan zeker terug, en meer dan eenmaal.

 3. Een plek met “het warme hart”…
  Altijd welkom-gevoel, Nancy en Henri zijn super, eerlijke en correcte mensen/keuken. Lekkere gerechtjes voor iedereen met de centrale boodschap: “verzorgd!”
  Warm kader, veranda indien gewenst en bij mooier weer, kan in de tuin worden gezeten…
  Het is altijd een plezier op bezoek te komen…
  Christelle, Thierry en Gaëlle

 4. Restaurant-café à visiter pour profiter d’un moment de répis tout en étant corona-safe!
  Chère Nancy et cher Henri,
  nous nous réjouissons de la ré-ouverture de votre restaurant-café! Le fait que vous ayez mis en place et que vous respectiez scrupuleusement toutes les directives sanitaires (le port du masque, les distances mais aussi la désinfection des tables et chaises…), nous a pleinement rassuré et nous avons passé un très bon moment chez vous.
  Comme toujours le service était accueillant, le repas très bon et les enfants se sont très bien amusés. A très bientôt,
  Delphine et co

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *